#💕 آموزش سرخ_کردن_ماهی به سه روش متفاوت
✔️
قبل از سرخ کردن ماهی به هر روشی فیله ها رو با دستمال آشپزخانه خشک کنید با این کار نتیجه ی بهتری خواهید گرفت
📌طرز تهیه ی سس: آبلیموی تازه یا طبیعی یک عدد،رب انار یک قاشق غذا خوری،رب گوجه یک قاشق غذا خوری،سس کچاپ یک قاشق غذاخوری
نمک،فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥
JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆