#شیرینی_سه_آرد یه شیرینی خوشمزه با بافت پودری طوری که تو دهن آب میشه و ماندگاری بالا
آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم(۱و ۱/۳پیمانه)
آرد برنج ۷۰ گرم (۱/۲پیمانه)
آرد نخودچی ۷۰ گرم(۲/۳پیمانه)
پودر قند الک شده ۱۵۰ تا ۱۷۰ گرم(۱پیمانه پر)
روغن صاف قنادی ۱۰۰گرم
روغن جامد خونگی ۷۰ گرم
🔺️اگر روغن جامد خونگی منظور روغن های آشپزخونه س که به صورت شل ونیمه جامد دربازار موجودن اگر خیییییلی شل وابکی بود به همین میزانی که گفتم بریز اگر نه سفت تر بود نصف روغن صاف قنادی نصف روغن جامد خونگی باشه
پودر هل یه قاشق چ
پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چ
⬅️ روغن صاف قنادی نرم(همدمای محیط )+روغن جامد خونگی +پودر قند الک شده را در ابتدا با قاشق مخلوط کنید سپس با همزن حدود ۱۰ تا ۱۵دقیقه میزنید تا کاملا پفکی وخامه مانند بشه این مرحله مهمه پس رعایت کنید
سپس پودر هل وزنجبیل را اضافه ویک دقیقه دیگر مخلوط کنید
درنهایت مخلوط الک شده سه آرد برنج،نخودچی وسفید را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک مخلوط کنید با دست خمیر را جمع کنید خمیر اصلا ورز نمیخواد
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥
JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆