#بجیا (کوکوی لپه سیستانی)
پیشنهاد ناهار
مواد لازم:
لپه پخته ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
نعنا ۱۰ شاخه
گشنیز ۲۰ شاخه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا لپه پخته شده را خوب می کوبیم تا له و چسبناک شود،پیاز را رنده و آب آن را جدا می کنیم،فلفل سبز را خرد کرده و با لپه و پیاز رنده شده خوب مخلط می کنیم.
گشنیز و نعنا را در ابتدا خرد و سپس می کوبیم تا آب سبزی ها خارج شود و به مخلوط لپه کوبیده شده اضافه می کنیم،حال مقداری نمک و فلفل اضافه و خوب ورز می دهیم،در انتها مایه حاصله را به شکل دلخواه درآورده و داخل تابه چدنی سرخ می کنیم
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆