11.27M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
(کوکوی لپه سیستانی) پیشنهاد ناهار مواد لازم: لپه پخته ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل سبز ۲ عدد نعنا ۱۰ شاخه گشنیز ۲۰ شاخه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهيه: ابتدا لپه پخته شده را خوب می کوبیم تا له و چسبناک شود،پیاز را رنده و آب آن را جدا می کنیم،فلفل سبز را خرد کرده و با لپه و پیاز رنده شده خوب مخلط می کنیم. گشنیز و نعنا را در ابتدا خرد و سپس می کوبیم تا آب سبزی ها خارج شود و به مخلوط لپه کوبیده شده اضافه می کنیم،حال مقداری نمک و فلفل اضافه و خوب ورز می دهیم،در انتها مایه حاصله را به شکل دلخواه درآورده و داخل تابه چدنی سرخ می کنیم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆