38.99M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
به روش میجان خانم جان 🏡🌳🌾 حکایت این سیرها خیلی قشنگه، وسط پاییز یعنی آبان ماه وقت کاشتن سیره، توی برف و باد و بارون اینقدر ایستادگی میکنن تا سال بعدش اواخر فصل بهار وقت چیدنشون از راه برسه. من با این سیر‌ها محلی هم سیر ترشی انداختم هم باهاشون ریسه سیر درست کردم که تو هوای آزاد خوب خشک بشن تا بتونم در طول سال توی غذاهام ازشون استفاده کنم. برای سیر ترشی، ساقه و ریشه سیرها رو میزنی و پوست اولیه سیر رو میگیری و بعد دو روز تو آفتاب میذاری که رنگش قرمز تر بشه و بعد از دو روز آماده ترشی انداختنه. آلوچه هم که از قدیم مامان به سیر ترشی اضافه میکرد چون وقتی آماده میشه طعمش بی نظیره ( سیرترشی بعد از سه ماه آماده خوردنه). برای ریسه کردن سیر هم نیازه که یه لایه از پوست سیر برداشته بشه ریشه‌اش هم زده بشه و دو روز تو آفتاب بذاری تا ساقه‌هاش نرم تر بشه که بتونی راحت‌تر ببافیش. ✅ نکات سیر ترشی ظرف ترشی باید کاملا خشک باشه حتما باید سرکه قرمز باشه برای هر یک کیلو سیر یک قاشق نمک لازمه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00