🍅 ‌ گوجه 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلوسیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید حدود ده روز بعد آماده مصرفه 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c