هفته قبل خبر اعدام یک جاسوس مهم انگلیس در ایران خبرساز شد و خیلی ها سعی کردند تفاسیر مختلفی از آن ارائه کنند و واقعیت را وارونه کنند.
1- هر دولتی که عده ای را به جاسوسی انتخاب می کند، امنیت آن جاسوس برایش مهم است و به او قول می دهد اگر دستگیر شد تمام تلاشش را می کند تا آن جاسوس را نجات دهد برای اینکه سرنوشت آن جاسوس بر سرنوشت جاسوس های دیگر اثرگذار است. اگر رسانه هایی همانند تلویزیون های فارسی زبان به مرکزیت لندن مثل «من و تو» و «ایران اینترنشنال» و «بی بی سی فارسی» برای اکبری سنگ تمام گذاشتند دلیلش آن بود که جاسوسان دیگر انگلستان نترسند و به همکاری ادامه دهند، اما ماجرا در نهایت به ضرر انگلستان شد.
2- اکبری از مدیران برجسته وزارت دفاع بود. کم نبوده و نیستند از مدیران ارشد در هر وزارت خانه و دستگاه و نهادی همانند نهادهای نظامی و غیر نظامی که در این سال ها گمان کرده اند کار جمهوری اسلامی در نهایت تا چند سال دیگر تمام است و به فکرشان خطور کرده است که با جاسوسی برای دولت های غربی آینده ای برای خود در فردای پس از جمهوری اسلامی ترسیم کنند. اعدام اکبری پیامی به این افراد بود که هر خیانتی با مجازات سنگینی مواجه خواهد شد.
3- اعدام اکبری در این شرایط یعنی نظام به غرب پیام می دهد که کوتاه نمی آید و بر سر جاسوس ها معامله ای نمی کند و اشراف اطلاعاتی خوبی دارد. دستگیری و افشای هویت اکبری توسط وزارت اطلاعات دولت روحانی (در سال 1398) صورت گرفت، نه اطلاعات سپاه و این معنادار بود.
https://eitaa.com/joinchat/838992135C84d18fc0d4