⭕️پشت صحنه تحرکات میرحسین موسوی (بخش دوم)
🔹همچنین طبق برخی گزارشات ، موسوی و همسرش با لژهای فراماسونری ارتباط داشته اند .
دکتر محمد جواد سالاری ، سفیر سابق ایران در آلمان ، از دوستان مشترک شهید حسن آیت و مرحوم محمد مکری بود . دکتر سالاری در مورد اسناد شهید آیت می گوید : « زمانی که آقای موسوی به عنوان سرپرست وزارت خارجه معرفی شد ، شهید آیت گفت من مخالفم و اسنادی دارم که ثابت می کند ایشان صلاحیت وزارت را ندارد . شهید آیت به دکتر محمد مکری زنگ می زند و می گوید من اسناد وابستگی موسوی و خانمش را به تشکیلات فراماسونری پیدا کرده ام .»
🔹در همان روزی که قرار بود بحث وزیر خارجه شدن موسوی در مجلس مطرح شود ، شهید آیت می خواست اسناد ارتباط موسوی با فراماسونری را در مجلس ارائه دهد . اما تروریست ها همان روز وی را با شلیک 60 گلوله به شهادت می رسانند . کیف اسنادش نیز که در ماشین وی بوده ، مفقود می شود .
🔹موسوی در دوران جنگ به عنوان آلت دست هاشمی رفسنجانی عمل می کرد . او هم در سال 60 و هم در سال 64 ، با حمایت هاشمی و افرادی چون بهزاد نبوی ـ که سازمان کا. گ. ب شوروی خبر ارتباط وی با سازمان سیا را داده بود ـ و برخی افراد دیگر ، به نخست وزیری رسیده بود . در سال 1364 علیرغم آنکه مقام معظم رهبری مایل به معرفی مجدد موسوی به عنوان نخست وزیر نبودند و او را صالح و شایسته برای پست نخست وزیری نمی دانستند، اما وی با حمایت هاشمی رفسنجانی، محسن رضایی و برخی نمایندگان مجلس، مجدداً نخست وزیر شد.
🔹در تیر ماه 67 ، موسوی با خط دهی هاشمی رفسنجانی ، با گزارش کذب و خلاف واقعی که در مورد وضعیت اقتصادی کشور به امام خمینی می نویسد و به دروغ می گوید که وضعیت اقتصادی کشور زیر صفر و خزانه خالی است ، در تحمیل جام زهر به امام خمینی ، مشارکت می کند . این در حالی بود که همان موقع ، دولت حدود هشت میلیارد دلار ذخیره ارزی داشت .
🔹به پاس این خیانتی که در دادن گزارش خلاف واقع اقتصادی و تحمیل جام زهر به امام خمینی داشت ، هاشمی در دوران ریاست جمهوری خود ، موسوی را به عنوان مشاور رئیس جمهور منصوب کرد .
🔹موسوی در فتنه 88 نیز از قبل از انتخابات ، ارتباط تنگاتنگ با هاشمی رفسنجانی داشت . محسن هاشمی در تاریخ 16 فروردین 88 از دیدار میرحسین موسوی با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ایام نوروز خبر داد. موسوی در این دیدار خطاب به هاشمی رفسنجانی گفت: شما از استوانه های نظام هستید. هر وقت می دیدم که چگونه به شما توهین می شود ناراحت می شدم. وجه مشترک من و شما تغییر در مدیریت کشور است.
🔹حسین مرعشی نیز در تاریخ 14 اردیبهشت 88 در مصاحبه با شبکه خبر دانشجو، می گوید: «مشورت حزب کارگزاران با هاشمی رفسنجانی، نتیجه اش این شد که در انتخابات ریاست جمهوری، حزب کارگزاران از موسوی حمایت کند.»
🔹محسنی اژه¬ای، وزیر وقت اطلاعات، در تیرماه 1388 در جمع مسئولان هیئت¬های رزمندگان اسلام اظهار داشت: «برخی افراد در ستاد موسوی و کروبی، بیش از صد بار با سفارتخانه¬های بیگانه به ویژه انگلیس تماس داشتند. جریانی که پشت سر موسوی قرار گرفت و بعد بی¬مهابا وارد صحنه شد و تمام امکانات خودش را در میدان به کار گرفت، به دنبال این بود که جریانی را که در طول هشت سال قبل از این دولت شروع شده بود، ادامه دهد. آنها می¬خواستند که جمهوری اسلامی ایران را از درون تهی کنند.»
🔹جواد منصوری ( معاون سابق وزیر خارجه ) در خرداد 89 در گفت و گو با خبرگزاری فارس ، از تدارک گسترده سازمان سیا برای پیاده کردن انقلاب رنگی در انتخابات سال 88 ، چنین می گوید : «از دو سال قبل از انتخابات ـ یعنی از سال 1386 ـ حدود 300 نفر در میز انتخابات ریاست جمهوری ایران در سازمان سیا کار می کردند تا انقلاب رنگی نیرومندی را علیه نظام ایجاد کنند .»
🔹در همین راستا، جان بولتون، نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل متحد، به روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف گفت: «ما اکنون شاهد تلاش¬های ایالات متحده در تهران، برای دامن زدن به یک انقلاب عمومی در پوشش یک انقلاب رنگی هدایت شده از طرف سازمان سیا ، هستیم .»