💢
نیروی انتظامی؛ مظلوم و مأجور
🔸روز گذشته در پی حمله تروریستی اشرار و معاندان به واحد گشت پلیسراه، محور خاشـ تفتان چهار نفر از اعضای کادر نیروی انتظامی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
🔹تروریستها با کمین کردن در مسیر خاشـ تفتان به صورت ناجوانمردانه خودروی سمند پلیسراه را به رگبار بستند. در همین راستا نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان در اطلاعیه ضمن تسلیتگویی به جهت شهادت مأموران خود، بر برخورد جدی و اقدام تلافیجویانه نسبت به اشرار خبر داد. مهدی شمسآبادی دادستان عمومی استان نیز دستور قضایی برای دستگیری و برخورد با این اشرار صادر کرد. در این خصوص توجه به چند نکته ضرورت دارد:
🔸
نکته اول؛ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در طی این سالها با از خودگذشتگیهای خود در مأموریتهای مختلف موفقیتهای چشمگیری داشته است و از سوی دیگر به عنوان یک نیروی مردمی، انقلابی و اخلاقمدار همواره جایگاه بسیار ویژهای در اذهان و قلوب مردم دارد. بنابراین برخی معاندان با محاسبات اشتباه خود چنین تصور میکنند که با اینگونه اقدامات میتوانند زمینه ضعف و سستی این نیرو را ایجاد کنند حال آنکه باعث راسختر شدن عزم و اراده ایشان برای مقابله با اشرار و حفظ امنیت عمومی جامعه میشوند.
🔹
نکته دوم؛ نیروی انتظامی همواره در صف اول برای دفاع از جان و مال و ناموس مردم قرار دارد و به همین جهت نیز مرور حوادثی که در سالهای اخیر رخ داده است نشاندهنده از خودگذشتگیها و ایثار و فداکاریهای آنها میباشد. شهادت هنر ایشان بوده که با آن مهر محکمی بر حقانیت خود و مظلومیت خود زدهاند و امروز شاهد آن هستیم که دشمنان در صدد تضعیف این نیروی مردمی و انقلابی میباشند. پس از حادثه مرگ مهسا امینی اتاق عملیات معاندان نظام و انقلاب در صدد ایجاد یک شکاف بزرگ اجتماعی میان گروههای مردمی و گروههای تأمینکننده امنیت شدهاند. در صورت رخ دادن جدایی میان حافظان امنیت و مردم، قدرت مانور و عملیات آنها کاهش پیدا کرده و کارایی خود را از دست خواهد داد بنابراین نیاز است تا ضمن تبیین جایگاه و نقش نیروی انتظامی به مردم با چنین اقداماتی برخوردهای جدی صورت بگیرد. از سویی این حمله تروریستی بار دیگر خلأهای قوانین حمایتی و همچنین کمبود امکانات نیروی انتظامی برای مقابله با اشرار، مجرمان و تبهکاران را بیش از پیش برجستهتر کرد.
🔸
نکته سوم؛ دشمنان با نزدیک شدن به سالگرد اغتشاشات سال گذشته به دنبال زنده نگه داشتن ناآرامیها و التهابات پاییز سال 1401 در کشور بودند. موجسواری رسانهای معاندان در چنین اتفاقاتی موضوعی است که نشاندهنده لزوم تبیین و روشنگری حادثه را بیش از پیش نمایش میدهد. از سوی دیگر با چنین اتفاقاتی زمینه به حاشیه رانده شدن اولویتهای اساسی همانند مقابله با قاچاقچیان، زورگویان، مفسدان و... ایجاد شده و تمرکز نیروهای نظامی در نقاط ناامن بیشتر خواهد شد.
🔹
نکته پایانی؛ علیرغم تلاشهای گسترده دستگاههای رسانهای غرب و معاندان، توده مردم شرق کشور با چنین اقداماتی مخالف میباشند و راه حل برونرفت از برخی مشکلات منطقهای خود را دست یازیدن به چنین اعمالی نمیدانند. نقش خواص و بزرگان استان سیستان و بلوچستان در اشاعه خصم و نفرت و خشونت نیز موضوعی است که نیازمند بازاندیشی از سوی این افراد میباشد. لذا شاید بتوان ریشه حوادث تروریستی استان سیستان و بلوچستان را در اظهار نظرهای برخی افراد رادیکال که در اظهارنظرهای خود به دنبال افزایش تنش و شکاف میان ملت و دولت میباشند پیدا کرد. طبیعتاً نتیجه آن نیز تباهی، عقبماندگی، التهاب و ناامنی در منطقه خواهد بود. متأسفانه دود سخن افراطیون به چشم مردم بیگناه سیستان و بلوچستان میرود.
✍🏻رامین نصیری
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️
BASIRAT♦️┅┅┅┅┄