💠🔹💠🔹💠🔹💠
💥امروز 405337 روز از غیبت بهارانسانیت گذشت😔
#صبــح_مــهـدوی
┄┅══✼🌺✼══┅┄
💥
#بصیرت_در_عصر_غیبت_وراهکار_مهم_قرآنی
💢(قسمت دوم)
⁉️سؤال این است که چطور جایگاهها را باید شناخت تا فریب سخن حقی که حالا به عنوان ابزاری در جایگاه باطل قرار گرفته است را نخورد؟
⭕️همانی که حضرت علی ع درباره فتنه خوارج فرمود:«کلمة حق یراد بها باطل؛ سخن حقی که قصد باطلی از آن شده است» 📚(نهج البلاغة صبحي صالح، ص: 82)
💥یک پاسخ قرآنی آن است که باید جایگاه و رتبههای امور حق را شناخت و اصل و فرع بودن آنها را عمیقاً دانست. (شاید تعبیر حق ثابت و حق متغییر نیز، خوب باشد).
🔺از این امر در قرآن کریم، تعبیر به
#محکمات و
#متشابهات میشود. «هُوَ الَّذي أَنْزَلَ عَلَيْكَ الْكِتابَ مِنْهُ آياتٌ مُحْكَماتٌ هُنَّ أُمُّ الْكِتابِ وَ أُخَرُ مُتَشابِهاتٌ...»(آل عمران/7)
🔻در ادامه آیه میفرماید کسانی در فتنه میافتند که در قلبشان «زیغ» است:«... فَأَمَّا الَّذينَ في قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ ما تَشابَهَ مِنْهُ ابْتِغاءَ الْفِتْنَةِ وَ...»
💥«مراد از آیات محکم، آیاتی است که در معنی آنها یک نوع صراحت و اتقانی وجود دارد که خواننده بدون تردید و اشتباه به معنای آنها پی می برد...اما آیات متشابه، آیاتی هستند که مقصود از آن برای شنونده روشن نیست. و چنان نیست که شنونده به محض شنیدن، معنی آنرا درک کند. بلکه در این که منظور چیست تردید دارد و تردیدش وقتی برطرف می شود که به آیات محکم رجوع نموده و به کمک آنها معنای آیات متشابه را مشخص کند» 📚(تفسیر نمونه ج ۲/ ص ۴۳۷ به بعد)
❌اینجاست که دیگر مقدار کمی از تقوا دیگر کافی نیست و مقداری افزونتری لازم است که لازمه این تقوا، جستجو و تحقیق از همین جایگاهها در نظام دینی است
#ادامه_دارد
#تا_نیایی_گره_از_کار_بشر_وا_نشود😔
┄┅══✼🌺✼══┅┄
#سلاااام_یابن_الزهرا_مولاجاااانم
ز كدام ره رسيدى
ز كدام در گذشتى
كه نديده، ديده ناگه
به درونِ دلــ فتادى....😇
#اللهمعجللولیڪالفرج🙏🏻
🔰لطفا ما را در پیامرسان
#ایتا دنبال کنید🔰
eitaa.com/kanoon_ghaadir