ای کاش مردم عزیز ما متوجه می شدند، سرخ کردن باعث نابودی مواد مغذی می شود، با هر چیزی که سرخ کنید، تفاوت ندارد. وقتی ماده غذایی سرخ می شود یعنی مولکول تغییر فرم، ساختار، می دهد که رنگش هم عوض می شود. پس سرخ کردن خلاف عقل و علم است نه وسیله ای که با آن سرخ می کنی.
پیاز بزرگترین کپسول ضد سرطان دنیاست و پیاز داغ که سرخ شده باشد یکی از عوامل تولید سرطان است. پیاز در پختن باید سفید باقی بماند تا تاثیر ضد سرطانی داشته باشد. اگر سرخ شد دیگر ترکیب دیگری است غیر از پیاز که می تواند تولید سرطان کند. حالا با روغن الف سرخ کرده باشی یا با روغن ب یا با تفلون یا هر چیز دیگری.
@happycityonline