2.89M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
شیرباسنگداغ وفس سلام علیکم در این مورد خدمت دوستان عزیز که اطلاعاتی ندارند عرض کنم اولا اگر شیر گوسفند باشد که خیلی خیلی بهتر است به این ترتیب که شیر را بدون اینکه گرم کنید در یک ظرف می ریزیم و چند قطعه سنگ معمولی تمیز را داخل آتش گذاشته بعد از اینکه سنگ داغ داغ شد آنر را با یک وسیله ای داخل شیر سرد قرار می دهیم و شیر به وسیله آن سنگ گرم شده و حتی می جوشد که باعث خوشمزه شدن و طمع خاص شده و کمی شکر در آن ریخته و نان تلیت کرده و نوش جان می فرمایید