#آشپزی
رولت_تيراميسو
براي درست كردنش به:
٤عدد تخم مرغ
٦٥ گرم آرد قنادي
١٥ گرم پودر قهوه
٢٠ گرم نشاسته ذرت
١٠٠ گرم پودر قند
يك ق چ بكينگ پودر
كمي نمك و وانيل احتياج داريم
١- چهار عدد سفيده تخم مرغ+ ٥٠ گرم پودر قند+ كمي نمك رو پنج دقيقه با همزن ميزنيم تا كاملا حجيم و منسجم بشه
٢- چهار عدد زرده+ ٥٠ گرم پودر قند + كمي وانيل رو پنج دقيقه با همزن ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه
٣- مخلوط زرده رو به سفيده اضافه كرده و آروم فولد ميكنيم
٤- آرد و قهوه و نشاسته ذرت و بكينگ پودر رو روي مواد الك ميكنيم و به آرومي هم ميزنيم
٥- كف قالب سي در چهل رو چرب كرده و كاغذ روغني ميزاريم و روي كاغذ هم چرب ميكنيم
٧- مواد رو در قالب پهن ميكنيم ، حتما بايد قطر مواد در همه جاي قالب يكسان باشه
قالب رو در فر گرم دماي دويست درجه حدود دوازده تا پانزده دقيقه قرار ميديم
٨- چند دقيقه بعد از پخت كيك رو از قالب خارج ميكنيم و كاغذ روغني رو ازش جدا ميكنيم و مجدد كيك رو به قالب برميگردونيم و روي قالب رو با پارچه تميز و مرطوب ميپوشانيم تا در حين خنك شدن نرم بمونه
٩-از قبل دويست گرم خامه قنادي رو خوب ميزنيم تا فرم بگيره و دويست گرم پنير ماسكارپونه هم اضافه ميكنيم و با همزن ميزنيم تا فرم بگيره بعد روي رولت ميكشيم و رول ميكنيم
١٠-رولت رو يكساعت در يخچال ميزاريم و بعد تزيين ميكنيم و سرو ميكنيم، 👈🏻اون قلبها هم شكلات رو آب كردم و بكمك قيف روي كاغذ روغني شكل قلب زدم و گذاشتم يخچال تو خودش رو بگيره.
🌐
@kashkool_et