سنگ_کیسه_صفرا ✍ در کتب طبی سنتی اشاره شده که هر جا بحث سنگ‌ها باشد؛ یک خلط غلیظی (داریم، مواد غلیظی داریم) و یک حرارتی که در مزاج فرد هست، داریم ⬅️ که این حرارت باعث خشک شدن مواد غلیظ شده و تبدیل به سنگ می‌شوند ✍ حالا اینکه این سنگ‌ها کجا تولید شود بستگی به شرایط کلی فر ( گاها ضعف عضو) دارد ✍ پس برای بهتر شدن شرایط، لازم است که از موادی که خلط غلیظ تولید می‌کنند کمتر استفاده شود 🔖 یک سری مواد به خودی خود، خلط غلیظ تولید می‌کنند؛ نان‌هایی که سبوس کمتری دارند و آرد سفید هستند و موادی مانند اُلویه (چیزای چسبناک)، کله‌پاچه، غذاهای رشته‌ای و...که باعث افزایش خلط غلیظ در بدن می‌‌شوند 🔖 بهتر هست فردی که سنگ دارد از این مواد کمتر استفاده کند که خلط غلیظ در بدنش کمتر شود؛ و اگر دارد ( دفع خوبی ندارد)، خوبی ندارد، لازم است که این موارد را اصلاح کند 🔖 و حرارت کبد نیز باید تنظیم شود 🔖 فکر نکنید که به دلیل ضعف هاضمه بیایید و از مواد گرم مثل آویشن، زیره، مرزنجوش و...برای تقویت هاضمه استفاده کنید؛ ⚠️ بلکه این مواد، حرارت کبد را بالا برده و گرمی داروها باعث افزایش خشکی سنگ‌ها می‌شود و شرایط را بدتر می‌کند 🔖 اصلاح مزاج و اصلاح رطوبات بدن کمک می‌کند که شرایط فرد بهتر شود👌 💠درمانخانه اسلامی در فضای مجازی💠 💠 https://zil.ink/darmaneslamii @kashkoolkarime🕌