🥒🥒🥒
#کدو
✍ما در قدیم بحث سرخ کردن مواد غذایی را به صورت امروزی نداشتهایم زیرا سرخ کردن، باعث بهم خوردن آرایش مولکولی مواد غذایی شده و هضم آنها را سخت نموده و باعث تولید صفرا می شود...
✅پس توصیه میشود کدو را بصورت خام (سالاد)، آب پز، بخارپز و یا کمی تفت داده شده (برای کسانی که معده ضعیف یا سرد دارند) مصرف نمایند تا از منافع آن بیشتر بهره مند شوند
📌خیلی از افراد بعد از سرماخوردگی تا چند مدت دچار سرفه و خس خس سینه میشوند که توصیه میشود از کدوی پخته استفاده نمایند زیرا نرم کننده مجاری هوایی میباشد
💠 درمانخانه اسلامی در فضای مجازی 💠
💠
https://zil.ink/darmaneslamii