♨️روشنتر شدن صحنه انتخابات ریاست جمهوری با حرکت پر صدای اصولگرایی و بی صدای اصلاح طلبان
⭕ هنوز بیش از دو ماه از انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ باقیمانده است که صحنه سیاسی بیشتر از روزهای آخر سال ۹۹ روشن شده است، صحنه ای که در آن شاهد چالش بیشتر بین اصولگرایان و سکوت معنادار و حرکت آرام اصلاح طلبان هستیم.
🔸 هم اکنون اصلاح طلبان بسیار آرام و پرحوصله در پی رصد عرصه انتخابات و بررسی وضعیت سیاسی و معرفی نامزد خود هستند و بیشتر سعی در فاصله گرفتن از عوارض ناکارآمدی دولت آقای روحانی و همزمان دمیدن بر اختلافات بین اصولگرایان و حتی تشویق آقای احمدی نژاد هستند.
🔹 اما در این بین نامزدهایی نیز از بین آنان برای انتخابات اعلام آمادگی کرده اند که می توان به مصطفی کواکبیان، علی مطهری، فائزه هاشمی رفسنجانی و محسن رهامی اشاره کرد که این افراد قطعی اعلام حضور کرده و افرادی نظیر محمد جواد آذری جهرمی، اسحاق جهانگیری و محمدرضا عارف نیز از گزینه های مطرحی هستند که احتمالا نامزد شوند.
🔸 اما همچنان افرادی همچون سید حسن خمینی، محسن هاشمی رفسنجانی و محمد جواد ظریف اعلام کرده اند که نامزد انتخاباتی نخواهند شد.
🔹 جدای از اصلاح طلبان و فارغ از اصولگرایان باید به علی لاریجانی اشاره داشت که طبق انتظارات وارد عرصه انتخابات شده است. هر چند ایشان رسماً اعلام مصور نکرده است، اما در فضای مجازی تبلیغات ایشان با هشتگ معتمد نظام سعی شروع شده و حامیان رسانه ای ایشان سعی کرده اند با استفاده از اخبار توافقنامه با چین آقای لاریجانی را مهره نظام و مورد اعتماد حاکمیت دانسته اما هم زمان با کم اهمیت دادن رای گیری ۲۰ دقیقه ای به برجام او را از اصولگرایان تمایز دهند و چهره ای مستقل معرفی نمایند. همچون آقای احمدی نژاد که طرفداران ایشان او را مصداق سخنان رهبری در ایجاد دولت جوان انقلابی می دانند و در نظرسنجی ها نیز دارای رتبه بالایی می باشد. نکته لازم به ذکر اینست که هر دو این نامزد احتمالی توسط اعتدالیون مورد حمایت عیان و مخفی هستند.
🔸 اما اوضاع در نزد اصولگرایان و انقلابیون بسیار پیچیده و دارای حواشی است. ابتدا با به تعدد داوطلبان ریاست جمهوری اشاره نمود که عمدتا از خانواده پاسداران می باشند که بعضاً توسط خود اعضای ارشد سپاه بعضی از آنها مورد انتقاد و حتی اتهام واقع شده اند.
🔹 پر حاشیه و مشهور ترین این افراد سعید محمد خصوصا بعد از سخنان معاون سیاسی سپاه می باشد که دارای تبلیغات بسیار پررنگ در فضای مجازی و طرفداران پر شور می باشد. در کنار ایشان سعید جلیلی وجود دارد که هر چند اعلام حضور رسمی نکرده است اما تبلیغات زیادی برای ایشان وجود دارد و یک رقابت ناصحیح و حتی زشت بین طرفداران این دو سعید بوجود آمده که بعضاً به یک تفرقه جبهه اصولگرایی انجامیده است.
🔸 در کنار نام این دو باید به حضور سردار حسین دهقان، محسن رضایی، سید عزت الله ضرغامی و سردار رستم قاسمی نیز اشاره داشت که مشتاقانه در پی رسیدن به کرسی ریاست جمهوری هستند، هر چند که سعی می کنند خودشان را مستقل و فارغ از جناحهای سیاسی تعریف کنند.
🔹 اما در این بین همچنان از حضور رسمی آقای قالیباف علی رغم همه کنایه های رقبای سیاسی و امیدواری های طرفداران خبری نیست و بیش از ایشان نام سید ابراهیم رئیسی است که دارد از ذهن ها خارج می شود و کمتر از قبل به عنوان نامزد ریاست جمهوری مطرح است، هر چند که عده ای خاص ایشان را یگانه عامل وحدت بخش اصولگرایان می دانند که اگر نامزد شود، پیروز خواهند شد.
✅ نتیجه آنکه باید منتظر ماند تا در روزهای آینده شاهد شفاف تر شدن اوضاع سیاسی و ورود و خروج نامزدهای احتمالی و حواشی اطراف آنها بود.
✍️ دکتر سید محسن هاشمی
http://Eitaa.com/sayyedmohsen