📌موادی که هم غذا هستند هم دوا
✍در دیدگاه طب سنتی مواد زیادی هم وجود دارند كه بین غذا و دوا هستند؛ یعنی هم غذا و هم دوا میباشند. اگر خاصیت غذایی مادهای بیشتر از خاصیت دوایی آن باشد، به آن «غذای دوایی» گفته میشود، مانند كاهو، كدو، هندوانه، خربزه، برخی از گیاهان مانند شوید، بابونه، شلغم، چغندر، كلم، ماش، عدس و…
🦋 پس این مواد نباید غذای دائم ما باشند، چون مقداری هم خاصیت دارویی دارند و ممكن است وضعیت بدن و مزاج انسان را تغییر داده یا با مصرف زیاده از حد آنها در سلامت انسان اختلال ایجاد شود
🦋برخی از مواد هم وجود دارند كه خاصیت دوایی آنها بیشتر از خاصیت غذاییشان است و به آنها «دوای غذایی» گفته میشود كه در مصرف آنها باید بیشتر احتیاط نمود، مثل برخی سبزیجات از قبیل تره، نعنا، سیر، پیاز، تخم هندوانه، تخم خربزه و…
👌👌👌
💠 درمانخانه اسلامی در فضای مجازی 💠
💠
https://zil.ink/darmaneslamii