🛑ضرورت نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد کشتارگاه
🔹️مرتضی غلامرضایی معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار خوروبیابانک در کارگروه بررسی اتاق پیش سرد کشتارگاه شهر خور گفت: ارائه گوشت سالم، بهداشتی و مورد تأیید دامپزشکی با رعایت استانداردهای لازم مدنظر و تأکید مسئولان شهرستان است.
🔹️مصطفی شایگان مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان نیز افزود: برای جلوگیری از سرایت بیماریهای مشترک بین انسان و دام ضروری است گوشت به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه نگهداری شود.
🔹️افشین میرزایی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوروبیابانک هم گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی برای حضور یافتن در کشتارگاه ضروری است.
💫🌴
@kavirnews1