🛑ضرورت نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد کشتارگاه 🔹️مرتضی غلامرضایی معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار خوروبیابانک در کارگروه بررسی اتاق پیش سرد کشتارگاه شهر خور گفت: ارائه گوشت سالم، بهداشتی و مورد تأیید دامپزشکی با رعایت استاندارد‌های لازم مدنظر و تأکید مسئولان شهرستان است. 🔹️مصطفی شایگان مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان نیز افزود: برای جلوگیری از سرایت بیماری‌های مشترک بین انسان و دام ضروری است گوشت به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه نگهداری شود. 🔹️افشین میرزایی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوروبیابانک هم گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای حضور یافتن در کشتارگاه ضروری است. 💫🌴 @kavirnews1