✔️ به بهانه شانزدهمین سالگرد عروج ملکوتی زنده یاد حاج سیدمحمود کاظمی دینان
علی اوسط ذاکری
#اموزههای عملی مرحوم کاظم دینان و مطالبات واقعی جامعه #
انقلاب اسلامی در اهداف تعیین شده خود که در شعارهای مردم قابل لحاظ بوده است اصل عدالت و قسط را اولویت خود قرار داده بود و مردمی که سالها ناعدالتی و اجحاف به طبقات زیرین و ضعیف را در زندگی و جامعه خود حس کرده بودند با پیروزی انقلاب به جهت رسیدن و وصول به عدالت و قسط نور امید در دل مردم روشن گشت و این خود دلیل بنیاد جمهوری اسلامی توسط مردم شده بود و انصافاً مردم به جهت رسیدن به چنین اهداف در حمایت از انقلابشان کوتاهی نکردند و در تمام عرصهها جانانه پای این انقلاب ایستادگی کردند.
در حاکمیت اسلامی مسئول و مدیر و رئیس حکم خدمتگزار به ارباب و صاحب خود که مردم باشند را دارند همین مضمون میتواند بهترین تعریف در جایگاه مدیر و مسئول در حکومت باشد، یعنی مدیر نه تنها هیچ برتری و ارتقایی از نظر مکنت مالی و جایگاهی نسبت به مردم ندارد بلکه در نسبت به وضعیت اقتصادی مردم، باید خود را در سطح کمترین جامعه قرار دهد، در جامعه اسلامی تنها شأنی که برای مدیران قائل شدند خدمت به مردم است و مسئولیتی که در این راستا باید مورد سوال و پاسخ قرار داشته باشد.
در نظام اسلامی در نگاه قضایی مدیر بیشتر از تمام مردم مورد تحقیق و بررسی و رای قرار خواهد گرفت و در کنار عام مردم نه تنها به ضعف عملکرد و گناه و جرم او چشم پوشی نمیشود بلکه در دادگاه با تیز بینی و قاطعیت با او برخورد خواهد شد و اصل از کجا آوردی مهمترین ارکان در دقت و کنترل رئیس وزیر و مدیر خواهد بود.
علیرغم مشکلات مردم در وضعیت اقتصادی و معیشتی که دارند از سوی دیگر بیشترین نگرانیها عدم تناسب فاصله مالی و درامدی است که بعضاً بین مدیران و مردم وجود دارد، فردی که چند سالی از مدیریت او در موسسه یا اداره نمیگذرد ولی آنچنان تغییری در زندگیش ایجاد میشود که در هیچ معیار و نموداری قابل تعریف نخواهد بود با حساب سرانگشتی هم نمیتوان این دارایی و اموال را توجیه کرد.
باید توجه کرد اکثر بالاتفاق مسئولین و مدیران نوعا از خانوادههای پایین دست و کم درآمد بودند باید تراز زندگی قبل از مدیریت و بعد آن به نحوی رصد گردد.
آموزه و سیره مرحوم کاظمی دینان الگوی واقعی پیوند صمیمانه و همراهی با مردم و مسئولین در مسیر خدمتگزاری خالصانه می باشد و امروز مهمترین مطالبه مردم در این راستا و حول چنین محوری میباشد،
مرحوم کاظمیدینان نشان داد که میتوان به عنوان مدیر و نماینده بود و در تمام ابعاد زندگی خود را در تراز مردم قرار داد و لحظهای از زندگی مردم و مشکلات آنان فاصله نگرفت. کاظمیدینان در تمام مناسب مدیریتی و نمایندگی مردم خود را فراموش نکرد ودر هر عرصهای افتخار خود را خدمت به این مردم میدانست او همه زندگی خود را وقف مردم خود کرده بود همین اولویت بود که و شاید به همین دلیل بوده که نگذاشت زندگی شخصی و خانوادگی او را در خدمت به مردم، تحت الشعاع قرار دهد.
مرحوم کاظمی دینان کم و کاستیهای این مردم و شهر و دیار خود را خوب می شناخت پتانسیل بالقوهای که در شهرش میدید اورا را مجاب میکرد که این قوه در مردم و شهر و دیارش به هدر نرود.
آموزههای کاظمی دینان به قول خودش این بود که آسایش و رفاه و زندگی تجملاتی اولای کسانی بوده که در عنفوان جوانی زندگی خود را فدای انقلابشان کردند و من حقی در این گونه زندگی ندارم.
این نگاه یعنی مطالبات جدی مردم که شهدا را نه به اسم بلکه در عمل در سیره خود وارد کنند.
امروزه در آستانه انتخابات مجلس اگر بتوانیم این مطالبه را در چنین آموزهای تعریف کنیم این یعنی اعتمادسازی که هم در مشارکت بالای مردم کارساز خواهد بود و هم امید به آینده را در مردم زندهتر خواهد کرد.
این انتخابات باید فردی در عرصه این نمایندگی مقبول مردم گردد که خدمت را فقط در عرصه نمایندگی ندیده باشد ، بلکه مردم خدمتگزاری او را در سایر عرصهها مشاهده کرده باشند و در هیچ زمان و برههای با مردمش فاصله نداشته است و به نوعی در امورات خود او را تجربه کرده باشند نه اینکه در فرصت انتخابات خود را عرضه کرده باشد بدون اینکه عقبهای در رفع رجوع مردم و پایش امورات شهر و دیارش از خود نشان داده باشد.
متاسفانه مردم ما خسته از وعدههایی هستند که تغییری در زندگی و جامعه و اموراتشان نمیبینند ولی میتوان با آموزههای مردان بینظیری چون کاظمیدینان امید را در مردم زنده نمود
هفتم بهمن ماه ۱۴۰۲
┏━━〰️〰️━━┓
ایمیل دکتر کاظمی دینان
Kazemi.dinan@yahoo.com
کانال رسمی دکتر کاظمی دینان
@kazemidinan
┗━━〰️〰️━━┛