♦️چنگمال کرمانی
🔹چنگمال هم از شیرینی های سنتی کرمان است که در مناطق مختلف این استان با تفاوتهایی درست می شود.
🔹در بعضی مناطق، پایه اصلی این شیرینی نان کپو سنتی و بعضی جاها هم با محوریت نان سِهِن است؛ در جنوب غربی کرمان بهویژه در روستاهای شهرستان بافت، چنگمال را با نان سهن درست میکنند و روغن حیوانی هم جزو جدایی ناپذیر آن است.
🔹این شیرینی شکل خاصی ندارد گاهی به صورت دایره و بیضی و گاهی در درون ظرفی ریخته میشود و روی آن، روغن داغ حیوانی می ریزند تا با قاشق خورده شود؛ این شیرینی برای وعدههای افطار در بسیاری از مناطق کرمان پای ثابت است و زنانی که کمی بیشتر پا به سن گذاشته اند، برای افطاری دادن در این ماه روی این شیرینی حساب ویژه دارند.
#غذای_محلی
@kerman_news