بسم الله الرحمن الرحیم
درنقد «متن زیر رو باید تک تک ایرانی ها بخونند...۲۰۰ سال از حمله اعراب به ایران می گذشت..» چند نکته را یاد آورم می شود:
1. این مطالب از کتاب «دو قرن سکوت» عبد الحسین زرین کوب گرفته شده است. چاپ اول آن در سال1330 منتشرشد و در سال1336 چاپ دوم آن انجام شد و نویسنده در مقدمه این چاپ عنوان کرد که بخشی از مطالب چاپ اول، ناشی از جوانی و تعصب بوده لذا بخشی آن را اصلاح کرده بود.
چاپ نهم این کتاب با مقدمه ای درنقد محتویات کتاب، از شهید مطهری منتشر شد که این نقد برگرفته از کتاب «خدمات متقابل اسلام و ایران» ایشان بود.
2. ما هرگز از سیره و نوع رفتار و فتوحات خلفای بنی امیه و بنی عباس، دفاع نمیکنیم بلکه آنان راغاصب دانسته که سبب انحرافات زیادی شد.
3.از رسول خدا و اهل بیت طاهرینش علیهم السلام روایات متعددی درتحلیل از ایران و ایرانی رسیده است، رسولخدا کسی است که سلمان فارسی، بلال حبشی و صهیب رومی را بر بزرگان و اشراف عرب ترجیح می داد و شعار او نفی هرگونه امتیازات جاهلی از قومیت و رنگ و نژاد و امثال آن بود. «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ» گرامىترين شما نزد خداوند با تقواترين شماست.(سوره حجرات، آیه 13)
4. همان خدایی که پیامبران متعددی را برای سعادت و هدایت انسان فرستاد، نهایتاً خاتم انبیاء حضرت محمد مصطفی را برای هدایت جهانیان فرستاد«وَ ما أَرْسَلْناكَ إِلاَّ كَافَّةً لِلنَّاس»و ما تو را جز براى همه مردم نفرستاديم (سبأ، 28) طبعا هر موحد و خدا باوری لازم است دعوت این پیامبر الهی را بپذیرد چرا که ردّ و نپذیرفتش به معنای ردّ خدا و کفر است.
اگر کسی بگوید ما ایرانیان خود پیامبری به نام حضرت زرتشت داریم و ما را نیازی به پیامبر عرب ها نیست این همان منطق و سخن یهودیان است که می گفتند ما خود پیامبر داریم و بر دین حضرت موسی باقی می مانیم و این چنین مهر کفر برپیشانیشان خورد. و این همان راه و روش ابلیس است که با کمال وقاحت مقابل حکم صریح الهی ایستاد و گفت: من به آدم سجده نمیکنم! این یعنی خدایا! من بهتر از تو می فهمم! و این چنین مورد لعن خداوند قرارگرفت و از رحمت الهی رانده شد.
آری نپذیرفتن رسول الهی به این معناست که خدایا ما خود بهتر از تو می دانیم چه کنیم؟! و این چیزی جز جهل و بی خردی نیست.
نکته آخر این که اگر به راستی به دنبال شناخت واقعیت هستید کتاب «خدمات متقابل اسلام و ایران» شهید مرتضی مطهری را هم بخوانید و سپس بدون هیچ تعصبی قضاوت کنید.