برداشت محصول سالم از ۱۶ هکتار از مزارع شهرستان ایلام به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان ایلام از ۶۲/۵ هکتار سطح زیر کشت سبزی و صیفی شهرستان ۱۶هکتار از آن تحت نظر محصول سالم قرار گرفت. «این طرح برای تولید محصولات گوجه فرنگی و خیار در اراضی کشاورزی بخش سیوان و با رعایت توصیه های انجام شده انجام گرفت و محصولات تولیدی از نظر مصرف کود و سموم شیمیایی در حد مجاز و سالم هستند. . برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای کشاورزان و بازدید مستمر کارشناسان از مزارع، به همراه استفاده از تجهیزات غیر شیمیایی، زمینه‌ساز موفقیت در تولید محصول سالم بوده است.» تجهیزات غیر شیمیایی شامل کارت‌های زرد و آبی چسب‌دار جاذب حشرات،تله مکفیل ، پروتئین هیدرولیزات (مایع مدلور) و حشره‌کش‌های ارگانیک تنداکسیر و پالیزین و فرمون های جنسی ،به صورت رایگان و با همکاری معاونت بهبود تولیدات گیاهی و مدیریت حفظ نباتات سازمان در اختیار کشاورزان شرکت‌کننده در این طرح قرار داده شد. گفتنی ست که به دلیل مشکلات زیست‌محیطی ناشی از مصرف سموم و کودهای شیمیایی و اثرات مخرب آن بر سلامت جامعه «ترویج تولید محصول سالم برای توسعه پایدار کشاورزی از اهداف مهم جهاد کشاورزی است.» کانال ملی کشاورز سلام 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/325452080Ce1fafd9e7b