🔺چند درصد نان تولیدی در لرستان دورریز می‌شود؟ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان: 🔹براساس اظهارات کارشناسان ۱۰ تا ۳۰ درصد نان تولیدی در نانوایی‌ها کشور به ضایعات تبدیل می‌شود که این عدد در لرستان به ۳۰ درصد رسیده است. 🔹مصرف سالانه گندم در لرستان ۳۰۰ هزار تن است که ۳۰ درصد این رقم در قالب چرخه آرد و نان دورریز می‌شود. 🔹قیمت تمام‌شده برای تولید هر کیلوگرم گندم به طور متوسط ۱۲ هزار تومان است، این رقم در چرخه تولید آرد با هزینه‌های حمل و تبدیل بیشتر به ۱۶ هزار تومان در هر کیلوگرم می‌رسد و برای پخت نان نیز با احتساب هزینه‌های جانبی بیشتر می‌شود. @khabareaflak