♨️هشدار یک فاضل حوزوی درباره شبهات کرونا، رهبرانقلاب و بیت رهبری
♨️باخت ـ باخت #فتنه و #تصمیم_ولی ۲
✍️عبدالحسین مشکانی سبزواری
⚠️ اما اینک در اپیدمی کرونا:
↩️ یکم) بیشینه کارشناسان پزشکی مدرن از مذهبی و غیر مذهبی، بر رعایت پروتکلها و لزوم تزریق واکسن تأکید کرده و خود عامل آن هستند. تعدادی نیز البته با استدلالهای علمی بر خطر اپیدمی تأکید و تمام یا برخی از پروتکلها را رد و نیز تزریق تمام یا برخی از واکسنها را بی اثر و یا حتی دارای ضرر میدانند.
در میان کارشناسان (و نه مدعیان) طب اسلامی و نیز طب سنتی نیز وضع بر همین منوال است. عده زیادی علیرغم تأکید بر روشهای تجربی خود در پیشگیری و یا درمان کرونا به لزوم یا عدم ضرر رعایت تمام یا برخی از پروتکلها و تزریق یک یا برخی از واکسنها اذعان دارند. عدهای نیز علیرغم رد کلیت پزشکی مدرن از برخی ادعاهای متخصصین مدرن در رد پروتکلها و ضرر واکسنها بهره برده و تمامی پروتکلها و واکسنها را بیفایده و یا مضر میدانند.
↩️دوم) ستاد ملی کرونا بر اساس تصمیم شورای عالی امنیت ملی تشکیل و با اشارات تأکیدی رهبر انقلاب در بالاترین سطح در صحنه مدیریت حضور یافته و با اختیارات ویژهای به تأیید ایشان رسید. این تأیید با صبغههای حاکمیتی و دینی بخشیدن بدان از سوی ایشان مورد تأکید قرار گرفت. ایشان در پاسخ به نامه وزیر بهداشت در تاریخ 25 اسفند 1398 مرقوم فرمودند: «تدابیر ستاد ملی و وزارت بهداشت برای جلوگیری از گسترش بیماری برای همه لازمالاجراء است.» قید همه، عمومیت آن برای توده مردم و ساختارها و سازمانها و قید لازمالاجرا بودن، برای لزوم حاکمیتی آن کفایت لازم را داشت. از سوی دیگر ایشان در 13 اسفند 1398 نیز فرموده بودند: «از این دستورها نباید تخطی شود، چرا که خداوند ما را موظّف کرده است در قبال سلامت خود و دیگران احساس مسئولیت کنیم، بنابراین هر چه به سلامت جامعه و جلوگیری از شیوع این بیماری کمک کند، حسنه و هر چه به شیوع آن کمک کند، سیئه است.» صدر این بیان البته نشان از آن دارد که از نظر ایشان پروتکلها و تصمیمات حاکمیت در قالب ستاد ملی کرونا باعث جلوگیری از شیوع بیماری است.
✅ تعطیلی مراسماتی که طی دوران رهبری ایشان تحت هیچ شرایطی سابقه نداشت مانند حضور نوروزی در حرم امام رضا، حضور در سالگرد رحلت امام خمینی در حرم مطهر امام؛
✅ عدم برگزاری عمومی مراسمات روضه و دیدارهای مناسبتی با کارگزارن، مردم و ...؛
✅ حضور با رعایت تمامی پروتکلها در محیطهای کاملاً خلوت؛
✅ تزریق رسانهای دو دوز واکسن؛
✅و ...
⬅️ همه نشان از سوگیری جدّی و قاطعانه رهبری در این نظام کارشناسی داشت.
↩️ سوم) قدرت اجتماعی و پشتیبانی رسانهای و تودهای از کارشناسان طب سنتی که مخالف رویه موجود بودند از یک سوی و نیز رابطهای ایشان با دفتر و شخص رهبری از سوی دیگر و نیز دعب رهبری بر شنیدن نظرات تمامی کارشناسان در پدیده مهم و حیاتی؛ نشان از آن داشت که این رویکرد مدیریتی در چنین بحرانی نه از روی غفلت و بیاطلاعی و نه از روی جهتدهی قشر خاصی در دفتر رهبری؛ بلکه از روی سیاست مدبّرانه ایشان در مدیریت بحران و یا جنگ کنونی بود.
↩️چهارم) با توجه به صحنه بحرانی و جنگی کنونی به نظر میرسد رویکرد تمامی جبهه انقلاب بلکه دلسوزان ایران اسلامی بایست پشتیبانی از تصمیمات رهبری در مدیریت بحران باشد. این بدان معناست که تا زمانی که ساختار مورد تأیید بلکه مورد تأسیس ایشان به تصمیمی نرسیدهاند، تمامی تلاشها باید در جهت، جهتدهی صحیح به تصمیمات باشد اما هنگامی که تصمیم اتخاذ شد نقد مبانی آن به جلسات کارشناسی با مسئولین امر و در محیطهای کارشناسانه واگذار شود تا مدیریت آن از دست امام و ولی جامعه خارج نشود. اما پیش از آنکه در موردی تصمیمگیری شود میتوان از تمامی ابزارها و ظرفیتها جهت تصمیمسازی بهره برد و صحنه را مدیریت کرد.
🔴در نهایت صاحب قلم به عنوان یک فعال اجتماعی و بر اساس مشاهدات مکرر، پیامدهای مخالفت صریح یا ضمنی نسبت به تصمیمات اتخاذ شده، خصوصاً در این مورد را در کاستن از اعتماد بدنه عمومی جامعه نسبت به تصمیمات امام جامعه، دهشتناک میدانم. اتفاقی که اگر عقلای قوم با غلبه بر هیجانات جبهه انقلابی، آن را مدیریت نکنند کاتالیزوری قوی برای جبهه رقیب و دشمن در جهت از بین بردن پایگاه اجتماعی ولی و امام جامعه تولید و بازتولید خواهد شد.
@F_HamAndishi
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh