حضرت امام صادق علیه السلام:
اگر مسولین و مدیران حکومت اسلامی، انقلابی و جهادی نباشند و شبیه امیرالمومنین علیه السلام عمل نکنند، اهل جهنم هستند!
روايتي از امام صادق عليه السلام نقل شده که مفاد آن، تصويري از شيوه زندگي حضرت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، یعنی حکمران قدر قدرت سراسر عالم در آخرالزمان است. طبق این روایت زندگی آقا امام زمان، جهادی و کاملا علوی خواهد بود یعنی به کمترین میزان بهرهمندی از دنیا در امور شخصی از خوراک و پوشاک بسنده و در مقابل تمام همت خود را وقف خدمت خستگی ناپذیر به مردم و اقامه عدل خواهد فرمود:
ما تستعجلون بخروج القائم!
فوالله مالباسه الا الغليظ و لاطعامه الا الجشب... [1] .
به چه ملاک درباره خروج قائم، تعجيل ميکنيد؟ به خدا سوگند او جامه درشت ميپوشد و خوراک خشک و ناگوار ميخورد...
روايت ديگري از امام صادق عليه السلام که توصیفی است از روحیه جهادی و انقلابی حاکمان و مسوولان حکومت اسلامی که در آخر میفرمایند اگر غیر از این باشند، جهنمی هستند:
قال (المفضل): کنت عند ابي عبدالله، عليه السلام بالطواف، فنظر الي و قال لي يا مفضل! مالي اراک مهموما متغير اللون؟
قال: فقلت له: جعلت فدا؟ نظري الي بني العباس و ما في ايديهم من هذا الملک و السلطان و الجبروت، فلوکان ذلک لکم لکنا فيه معکم
فقال: يا مفضل اما لوکان ذلک لم يکن الا سياسة الليل و سياحة النهار، اکل الجشب و لبس الخشن، شبه اميرالمؤمنين، عليه السلام، و الا فالنار. [2] .
مفضل (راوي معروف) ميگويد: سالي در حج، به هنگام طواف، خدمت امام جعفر صادق عليه السلام، بودم. در اثناي طواف، امام نگاهي به من کرد و فرمود: چرا اين گونه اندوهگيني و چرا رنگت تغيير کرده است؟
گفتم: فدايت شوم! بني عباس و حکومتشان را ميبينم و اين مال و اين تسلط و اين قدرت و جبروت را، اگر همه در دست شما بود، ما هم با شما در آن سهيم بوديم! (ما هم به نوایی میرسیدیم).
امام عليه السلام فرمود: اي مفضل! بدان، اگر حکومت در دست ما بود جز سياست شب (شبها برنامه ریزی میکردیم و طرح میریختیم) و سياحت روز (و تمام روز به اجرای آن طرح و برنامهها و رفع گرفتاری از مردم و در جهت خدمت به مردم سخت تلاش میکردیم) نان خشک میخوردیم و لباس زبر و خشن میپوشیدیم، شبیه اميرالمؤمنين عليه السلام و الا اهل جهنم بودیم!
پی نوشت:
رمز نجات کشور و موفقیت انقلاب عزیز و مقدس ما که مقدمه انقلاب جهانی حضرت ولی عصر ارواحنا فداه است این است که باید انقلابیها از حاشیه به متن آمده و قدرت را مقتدرانه در دست بگیرند تا احکام الهی حاکم، عدالت اقامه و کام مردم بالاخص محرومین از خدمت بیمنت حکومت شیرین شود. انشاالله
منابع:
[1] المجلسي، محمد باقر، بحارالانوار، ج 52، ص 354، به نقل از: حکيمي، محمد، در فجر ساحل، ص 69.
[2] همان، ص 359
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi