🤦‍♂نوشیدن چای و اینهمه مضرات🤦‍♂ تازه این تحقیقات فردی که جدول بالا را تهیه کرده با احتیاط نوشته: چای پررنگ نه چای. طب ایرانی معتقد است، یکی از موارد ابتلاء به سرطان، نبود منیزیم در بدن است (عنصر منیزیم مانع شکل گیری سلولهای سرطانی خواهد شد، ولی تشکیل شد، دیگه منیزیم کاربردی نخواهد داشت)، که در انواع میوه ها و مخصوصا خرما فراوان است. ولی چای سیاه خورها بدانند، با مصرف چای سیاه آنهم قبل از هضم اول (معده) مصرف شود، یعنی حذف آهن و منیزیم و دهها مواردی که در تصویر نوشته شده است. توصیه: نوشیدن قهوه رقیق کننده خون و دهها فایده، ولی مصرف بیش از دو استکان در روز پیشنهاد نمی شود، اما دهها برابر بهتر از چای است، که پیشنهاد سفیر انگلیس مکار به یکی از درباریان قاجار، ایران را گرفتار کرد (در عزا و عروسی، سم تعارف می کنیم🤦‍♂) زیرا نیاکان ما (۱۵٠ سال قبل) چای سیاه را نمی شناختند، ولی قهوه و نوشیدنی های گرم دیگر را می شناختند (قهوه خانه داریم چرا در آن چای عرضه می شود نه قهوه؟!!!) ـ چای های جایگزین در طب ایرانی» گل محمدی، پونه، به لیمو، آویشن، بادرنجبویه، خشک شده پوست پرتقال، لبو قرمز را قطعه قطعه کرده و خشک کنید، گل گاوزبان، بهارنارنج، زعفران و... همه از خشک شده های گیاهان طبیعی مفید هستند و هیچکدام هم مضر و مثل چای سیاه اعتیاد آور هم نیستند، چون اکثرا طبع گرم دارند، تنوع در نوشیدنی گرم و مخلوط چند تا با هم پیشنهاد می شود. ضمنا در تمام چای ها لبوقرمز و آلبالو خشک می توانند مشترک باشند. در هنگام سرما خوردگی، گل گاوزبان همراه آویشن و لبو مفیدترند» م م» ۱۴٠۲/۱/۳٠ @mhg12871338 🪵🌱🌿☘🍀🍃🍂🍁