😱یک قطره آب باران زیر میکروسکوپ را مشاهده کنید😱.
نکته اول: اینکه طب ایرانی معتقد است هر آبی را اولا بجوشانید سپس خنک بنوشید.
هر چیزی در آب اضافه شده باشد نابود و ته نشین خواهد شد (به جزء اکسیژن و هیدروژن چیزی نباید در آب باشد» H2O)
ثانیا: آب جوشیده سبک شده و راحت تر در عروق رفت و برگشت دارد.
آبهائیکه در خیابان، ادارات و مساجد می نوشید بدانید قبلا جوشیده نیستند.
خوش بحال خانم هایی که اکثرا یک بطری آب سالم (نه معدنی) همیشه در کیفشان دارند و از آب سالم می نوشند.
نکته دوم: اگر سلامتی می خواهید، باید آب سالم (جوشیده)، نمک سالم (طبیعی نه تصفیه شده) و روغن سالم (نه انواع روغن های دارای پالم بازاری که در عروق رسوب کرده و موجب انسداد است) بخورید، زیرا خیلی از بیماری ها ناشی از این سه مورد است» @abjad_mahdi@khadem_emame12