🌴اسم خرما در چند مرحله🌴که این اسامی هم بر می گردد، به مراحل رسیدن خرما.
خرما مرحله ی بعد از رطب است.
رطب مرطوب است، وقتی بیشتر برسد و رطوبت آن کمتر شود،
خرما یا به زبان عربی تَمر میشود.
یادش بخیر در تیر ماه سال ۱۳۶۷ (یک ماه قبل از پایان جنگ تحمیلی)
کنار اروند رود آبادان روستای خسروآباد بودیم (سنگر کنار رود)
مردم روستا با آغاز جنگ تحمیلی، روستا را ترک کرده بودند.
ما از خرمایی درختان استفاده می کردیم.
حتی بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ توسط طرفین، سوغات ما چند کیلو گرم خرمایی بود، که با دست خود از درخت خرما کنده بودیم.
اکثر نخل ها با گلوله توپ دشمن از دو متری سطح زمین قطع شده بودند و دو باره شاخه و خرما داشت.
اما خواص خرما: تقریبا خواص عسل را دارد، سرشار از منیزیم و برخی مواد مقوی دیگر است.
خرما با داشتن منیزیم سرشار از ضد انواع سرطان است، ولی چای سیاه ضدمنیزیم است😔.
خدا نکند فردی در طول عمرش دچار سرطان شود، اگر مدام چای می خورد آنهم پر رنگش، این سلاح بدن را از دست می دهد .
ولی اگر بدن ما دارای منیزیم باشد مانع تشکیل سلولهای سرطانی خواهد شد.
کسی که یک عمر چای خورد، ولی هر گز دچار سرطان نشد، شانس آورد » م م » ۱۴۰۲/۱۲/۲۸
@mhg12871338
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆