مواد لازم: 2 کیلو انار پودر قند یاشکر نزدیک به 1 و نیم لیوان آب یک استکان پوست لیمو (اختیاری) 3/4 قطره آب لیمو طرز تهیه: انارها را دون کنید و اگر وقت داشتید شکر را به آن اضافه کنید و بگذارید 5/6 ساعت بماند. اگه وقت نداری منتظرت نذاشتم به نصف این فنجان انار آب اضافه کنید و بگذارید مستقیم بپزد. وقتی روی حرارت متوسط ​​شروع به جوشیدن کرد لیمو را بعد از 15 دقیقه اضافه کنید و 8/10 دقیقه بجوشانید و اجاق گاز را خاموش کنید. ☘🍂☘🍂 💨همراه ماباشیددر《کانال کوثر》 @khahar114 ╰•••♤───‌♤•••╯