چند فوت مهم کدبانوگری😊😊
اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو اضافه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید .
* اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.
* برای بر طرف کردن بوی بد دهان دانه قهوه بجوید .
* برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختنشان از ظرف آب جوش ، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید .
* برای جلوگیری از کپک زدن نان ، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید .
* به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ ها به راحتی بخار شود .
* قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید تا بدین وسیله بوی پیاز به خود نگیرد .
* اگر بر روی رو میزی آب میوه ریخت ، کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکهای در بین نخواهد بود .
برای این که رنگ زرشک در زرشک پلو تغییر نکند چه کار باید کرد؟
روغن داغ رنگ زرشک را تغییر می دهد. وقتی زرشک را روی حرارت می گذارید و با شکر مخلوط می کنید، باید در مدت زمان کم، روی حرارت کم باشد
☘🍂☘🍂
💨همراه ماباشیددر《کانال کوثر》
@khahar114
╰•••♤───♤•••╯