🔰فرهنگ مواسات را علاوه بر کمک مالی به آسیبدیدگان، در «ایجاد شغل و رونق تولید» هم برقرار کنیم
🔻مواسات و همدلی مردم، مقدمه ظهور(۲)
🔸 ما باید برویم به این سمت که مواسات و برادری و ایثار را فقط در بحرانها و نسبت به آسیبدیدگان نبینیم، بلکه اساساً اینگونه زندگی کنیم، یعنی این مواسات در سبکزندگی ما جاری شود و تبدیل به فرهنگ شود.
🔸 پیشنهاد بنده برای کسانی که میخواهند فرهنگ مواسات را در جامعه رواج دهند این است که یک گروههایی از مردم و جوانان جهادگر شروع کنند و رسیدگی به محرومین و آسیبدیدگان کرونا را صرفاً در حد جمعآوری کالاهای مورد نیاز، نگه ندارند، بلکه این مواسات را تبدیل کنند به «ایجاد شغل برای همدیگر»؛ یعنی ایجاد شغل را هم بیاورند داخل برنامۀ مواسات قرار بدهند.
🔸 اینکه گروههای جهادی، اقلام مورد نیاز آسیبدیدگان را بستهبندی میکنند و به آنها میرسانند، کار بسیار خوبی است ولی الان خیلیها هستند که این کار را انجام بدهند، لذا یک عدهای هم جمع بشوند و بگویند: «ما با هم شغل ایجاد میکنیم، تعاونی ایجاد میکنیم و...» اینها مواسات را بگذارند در نحوۀ پولدار شدن؛ یعنی در زمینۀ کارآفرینی و تولید و... که طبیعتاً ثروت هم به دنبالش هست. نه اینکه صرفاً برای خودمان پول دربیاوریم و بعد، اضافۀ پولمان را به بقیه صدقه بدهیم.
🔸 اصلاً نمیخواهم صدقهدادن و کمک به همنوعان آسیبدیده را تخطئه کرده یا ارزش آن را کم کنم، بلکه میگویم: بیایید مدل کسب و کار خودمان را «جمعی» و مؤمنانه قرار بدهیم بهحدی که اگر کسی بیکار بود، بگوید «من میروم بین بچههای این مسجد، چون اینها یک بازار کار درست کردهاند، اینها آموزشهای خاصی به جوانها میدهند برای کارآفرینی و کارآموزی و...»
👤علیرضا پناهیان
🚩برنامۀ نگار- شبکه سه- ۹۹.۱.۲۸
👈🏼متن کامل:
📎
Panahian.ir/post/6197
@Panahian_ir