❌
#نکات_طلایی_یه_خیار_شور_تُرد و خوشمز
_خیارشور خودت درست میکنی یا از بیرون میخری؟
_خیار
_نمک
_شوید،جعفری،برگ انگور،ترخان ومرزه (خشک یاتازه)
_فلفل قرمز
_سیر
_سرکه سفید
_نخود
خیارا رو بشورید و بزارید روی پارچه تا کامل خشک بشه و بعد تو شیشه بچینید و وسط خیارا سیر بریزید(سیرا رو از وسط نصف کنید)وبعد فلفل وجعفری،شوید،ترخان ومرزه ونخود بریزید وباز خیار بریزید و روی خیارا رو از مواد بریزید و در آخر روی خیارا برگ انگور بزارید .
تویه ظرف جدا آب،نمک وسرکه بریزیدومزه کنید و بعد بریزید تو یه شیشه در شیشه رو نبندید بزارید تا3,4ساعت درش باز باشه تا هوای تو شیشه خارج بشه.
_شوید باعث میشه خیار سفت بمونه.
_نخود باعث میشه آب تویه خیارا نره.
_ترخان ومرزه هم طعم دهنده و هم سفت نگهدارنده خیار هست.
[
@khalaghaspz]
👩🍳____________💅