5.97M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🎀 مستر تابه 🥘 من براي پخت اين قيمه خوش عطر از برگ بو و مغز ليمو عماني استفاده كردم ،كه عطر خوبي به خورش (خورشت ) ميده،در ضمن لپه هارو ٢٤ ساعت خيس كردم و ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض كردم . . مواد لازم ( ٥ الي ٦ نفر) گوشت گوساله =٤٠٠ گرم استخوان گوسفندي =٢ تكه لپه = هر نفر ٢ قاشق غ خ زعفران = ٢ قاشق غ خ رب = ٢ قاشق غ خ گوجه رنده= ١ عدد پياز =١ عدد متوسط برگ بو = ٢ عدد آب اوليه خورش = ٤ پيمانه آب نهايي= ٣ پيمانه چوب دارچين = ١ عدد ليمو عماني = ٢ عدد زرد چوبه = ١ قاشق مربا خوري نمك = ١ قاشق چايي خوري فلفل قرمز = نصف قاشق مربا خوري فلفل سياه = نصف قاشق مربا خوري . . ميزان آب خورش بسته به سليقه شماست، ولي خورش قيمه معمولا به صورت كم آب سرو ميشه ،برگ بو و چوب دارچين رو موقع سرو از خورش در بياريد،رب رو خوب تفت بدين تا رنگش باز بشه و اينكه براي لعاب خورش حتما نيم ساعت پاياني در خورش رو برداريد،نوش جانتون ✨ ❤️ [@khalaghaspz] 👩‍🍳____________💅