فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش نخود فرنگی 🌿 ابتدا نخود فرنگی ها را پاک کرده و بعد بشویید‌ درون قابلمه ای مقداری اب ریخته و اجازه بدید جوش بیاد تا جوش اومد نخود فرنگی ها را در اب ریخته و بعد از دو سه دقیقه نمک و یک ق غ سر پر ابلیمو درون اب ریخته و بعد از سه چهار دقیقه جوش خوردن ابکش کنید و بلافاصله با اب سرد بشویید و بعد بسته بندی و فریز کنید. ابلیمو برای این میریزن که نخود فرنگی تغییر رنگ نده . میتونید داخل سالاد الویه و سالاد ماکارونی و نخود پلو و بعضی از غذا ها و سوپ ها استفاده کنید. واقعا طعم و مزه نخودی ک خودتون فریز کنید و درست کنید خیلی خوشمزه تر و سالم تر از کنسروش هست ممکنه بعد از فریز کردن کمی پوست نخود چروک شه برای استفاده مجدد و اینکه چروک نخود از بین بره باز هم سه دقیقه در اب جوش دهید و ابکش کنید بعد میبینید که بافت نخودها دوباره مثل روز اول شده . 🧑‍💻جهت سفارش تبلیغ در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید @Schoolteacher401 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @khalaghbashh