ترفند آشپزی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای...👇👇 ب هر روشی ک درست میکنید... ۱ الی ۲ قاشق خامه ب مواد اضافه کنید...گوشت لطیف میشه... پیاز و با رنده ریز رنده کنید...آبش و هم نگیرید... و بهتره داخل فر درست بشه ..چون حرارت یکنواخت تو کل محیط هست و زمان پختش کمتره و کل آبش و از دست نمیده و تردتر و ابدارتره... و ی حرکت خیلی خوشمزه... ی مقدار کره پاستوریزه در حد ۳۰ گرم و بگذارید ب دمای محیط برسه..نرم بشه..با سماق مخلوط کنید و این مخلوط و بمالید ب سطح اون ظرفی ک میخواید گوشت و داخلش پهن کنید...و بعد گوشت و پهن کنید و باقی ماجرا... ‎‌‌‌‌‌‌‌🧑‍💻جهت سفارش تبلیغ در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید @Schoolteacher401 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @khalaghbashh