#ترفند_خانه_داری
_برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه
_من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم:
_ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم
_سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید
_بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم