🍲مواد لازم: سیب زمینی=۲ عدد هویج=۲ عدد کوچک فلفل دلمه ایی=یک عدد (اگر رنگی باشد بهتر است پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ گوجه فرنگی=۴ عدد متوسط بادمجان= ۲ عدد کدو= ۲ عدد متوسط ادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواه ذرت= در صورت دلخواه 🥘پس از آنکه پیاز‌ها مقداری در روغن پخت سیب زمینی‌ها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمه‌ای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید. به سراغ کدو و بادمجان رفته آن‌ها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از ۵ دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد غذا آماده سرو می‌باشد.