🔥 توی یه کاسه گود یه دونه تخم مرغ بشکنید، بهش نصف ق چ دارچین و یک ق غ شکرقهوه‌ای (اگه نداشتین همون شکر سفید) اضافه کنید و خوب بزنید، بعد یک فنجون متوسط شیر اضافه کنید و بازم هم بزنید، حالا نون‌های سوخاری رو دونه دونه بزنید داخل مایع و توی تابه چرب شده با روغن قرار بدید و روشون کنجد بپاشید، یک طرفش که سرخ شد، برش گردونید تا سمت کنجدی هم برشته بشه و از روی حرارت بردارید. میتونید به تنهایی یا با فرنی سروکنید . من یکم هم سیروپ توت فرنگی و کارامل گذاشتم کنارش و کمی میوه تازه. من از نون سوخاری جو نان آوران استفاده کردم که فیبر بیشتری هم داره و برای این روزهاتون خیلی مناسبه. برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥 ‍‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌