لوبیا سبز رو اینطوری فریز میکنم👇🏻
اول اینکه یه مقداری از اون ریزها و جووناشو همونموقع میپزم با نمک و آبلیمو به عنوان میانوعده (حالا چه صبح چه عصر) میخوریم. یه مقداری هم خرد نکرده و به صورت خام فریز میکنم واسه بخارپز، یا خوراکمرغ یا..... بقیه رو هم خرد میکنم و میپزم و بعد از اینکه آبکش کردم بستهبندی میکنم و واسه لوبیاپلو یا خورشلوبیا یا تاسکباب یا سبزیپلو یا..... استفاده میکنم
امیدوارم این پستم مفید باشه. شنا هم دوست داشتین تجربههاتون رو کامنت کنین تا بقیه هم استفاده کنن. ممنون از همراهیتون
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥
@khalaghiat_tori 🔥