🍃 11- ﻧﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺗﯿﺮﻩ (ﺣﺎﻭﯼ ﺳﺒﻮﺱ ﺑﯿﺸﺘﺮ) ﺍﺭﺯﺵ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻧﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺍﺭﻧﺪ؛ 12- ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ، ﺑﯿﺎﺕ ﺷﺪﻥ ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺴﺮﯾﻊ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ؛ 13- ﺍﻧﺒﺎﺷﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﻧﺎﻥ ﺩﺍﻍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ، ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺣﺎﻟﺖ ﻇﺎﻫﺮﯼ، ﺑﯿﺎﺕ ﺷﺪﮔﻦ ﺯﻭﺩﺭﺱ، ﺗﺴﺮﯾﻊ ﺩﺭ ﮐﭙﮏ ﺯﺩﮔﯽ، ﺗﺸﺪﯾﺪ ﺿﺎﯾﻌﺎﺕ ﻭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺩ؛ 14- ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﮐﺎﻣﻞ، ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺳﺘﻪ ﻧﮑﻨﯿﺪ. ﻧﺎﻥ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﺳﻔﺮﻩ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ؛ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﺎﻥ ﺳﺒﻮﺱ ﺩﺍﺭ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻭﻋﺪﻩ ﯼ ﻏﺬﺍﯾﯽ 30 ﺗﺎ 40 ﺩﺭﺻﺪ ﺧﻄﺮ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﻭ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ. 15- ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﺮﯾﺪ ﻧﺎﻥ ﺣﺘﻤﺎً ﯾﮏ ﺳﻔﺮﻩ ﯼ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺍﯼ ﯾﺎ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ؛ برای دوستانتون بفرستین🌹 🔥 @khalaghiat_tori 🔥