#خانه_داری 🍃
11- ﻧﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺗﯿﺮﻩ (ﺣﺎﻭﯼ ﺳﺒﻮﺱ ﺑﯿﺸﺘﺮ) ﺍﺭﺯﺵ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻧﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺍﺭﻧﺪ؛
12- ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ، ﺑﯿﺎﺕ ﺷﺪﻥ ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺴﺮﯾﻊ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ؛
13- ﺍﻧﺒﺎﺷﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﻧﺎﻥ ﺩﺍﻍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ، ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺣﺎﻟﺖ ﻇﺎﻫﺮﯼ، ﺑﯿﺎﺕ ﺷﺪﮔﻦ ﺯﻭﺩﺭﺱ، ﺗﺴﺮﯾﻊ ﺩﺭ ﮐﭙﮏ ﺯﺩﮔﯽ، ﺗﺸﺪﯾﺪ ﺿﺎﯾﻌﺎﺕ ﻭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺩ؛
14- ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﮐﺎﻣﻞ، ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺳﺘﻪ ﻧﮑﻨﯿﺪ. ﻧﺎﻥ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﺳﻔﺮﻩ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ؛
ﻣﺼﺮﻑ ﻧﺎﻥ ﺳﺒﻮﺱ ﺩﺍﺭ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻭﻋﺪﻩ ﯼ ﻏﺬﺍﯾﯽ 30 ﺗﺎ 40 ﺩﺭﺻﺪ ﺧﻄﺮ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﻭ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ.
15- ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﺮﯾﺪ ﻧﺎﻥ ﺣﺘﻤﺎً ﯾﮏ ﺳﻔﺮﻩ ﯼ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺍﯼ ﯾﺎ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ؛
برای دوستانتون بفرستین🌹
🔥
@khalaghiat_tori 🔥