ظروف مسی 🔸ظروف فلزی امکان آزاد کردن بخشی از مواد تشکیل دهنده خود را به داخل غذا دارند، پس نیاز به روکش مناسب است و اگر این روکش در اثر طبخ غلط، حرارت بسیار بالا، ضربه، استفاده از قاشق غیر چوبی آسیب ببیند، این امکان ایجاد خواهد شد! 🔸ظروف مسی بدون روکش استاندارد قلعی، صد در صد سرطانزا و پر عارضه هستند.کمترین عارضه‌شان که شایع‌ترین است، و در کوتاه مدت رخ می‌دهد، کم خونی فقرآهن است چرا که مس با آهن رقابت می‌کند و اجازه جذب آن را نمی‌دهد. ظروف مسی باید: استاندارد و قلع اندود باشند. 🔸هیچ جای ظرف خش نیفتاده و باعث تماس مس با غذا نباشد. 🔸هر چند ماه یکبار بسته به دفعات مصرف، ضروری است مجدد قلع اندود شوند!