فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع !
🔸طبق تحقیقات پزشکی، هوای دهان از ۲ اکسیژن و ۱ هیدروژن مرکب تشکیل شده که هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دیاکسید کربن میشود
🔹هنگام فوت کردن به غذا دیاکسید کربن با غذا مخلوط شده و موجب تولید ماده مضر برای بدن میشود و همچنین با خون ترکیب میشود و عامل بیماریهای پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و سنگ کلیه میشود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء میگذارد
🔸 خیلی از ویروسهای بدن با تنفس از بدن خارج میشوند اما با فوت کردن به غذا جذب آن شده و مجددا به بدن برمیگردند