تغذیه و هلیکوباکترپیلوری
▪️مربا سفرجلی (به+ زنجبیل، سرکه سیب و عسل)
▫️سکنجبین سفرجلی
▪️نخود اب
▫️رب به یک قاشق مرباخوری بعد وعده غذایی
مصرف پروبیوتیکها (تعادل بین باکتریهای خوب و بد معده)
▪️گنجاندن روغن زیتون در برنامه غذایی
دمنوش شیرین بیان ( باعث کشتن باکتری نمی شود اما از چسبیدن باکتری به دیواره سلولی جلوگیری میکند)
▫️دمنوش عناب +شیرین بیان
▪️شیرین بیان +خاکشیر
▫️دمنوش آویشن+ ارگانو
▪️ترکیب پودرهای زیر به نسبت مساوی و مصرف یک قاشق چای خوری نیم ساعت بعد از نهار و شام (در صورت نداشتن منع مصرف/ بیشتر از دو هفته هم نشود)
تخم گشنیز + زیره سبز
انیسون+ رازیانه+ زیره سبز