تغذیه و هلیکوباکترپیلوری ▪️مربا سفرجلی (به+ زنجبیل، سرکه سیب و عسل) ▫️سکنجبین سفرجلی ▪️نخود اب ▫️رب به یک قاشق مرباخوری بعد وعده غذایی مصرف پروبیوتیک‌ها (تعادل بین باکتری‌های خوب و بد معده) ▪️گنجاندن روغن زیتون در برنامه غذایی دمنوش شیرین بیان ( باعث کشتن باکتری نمی شود اما از چسبیدن باکتری به دیواره سلولی جلوگیری می‌کند) ▫️دمنوش عناب +شیرین بیان ▪️شیرین بیان +خاکشیر ▫️دمنوش آویشن+ ارگانو ▪️ترکیب پودرهای زیر به نسبت مساوی و مصرف یک قاشق چای خوری نیم ساعت بعد از نهار و شام (در صورت نداشتن منع مصرف/ بیشتر از دو هفته هم نشود) تخم گشنیز + زیره سبز انیسون+ رازیانه+ زیره سبز