مجید خلیلیان:
🔴 رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: علت اصلی آشفتگی بازار مرغ و تخم مرغ تصمیمات غیرکارشناسی شخص رئیس جمهور است
♦️دکتر ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در صحن علنی مهمترین علت این وضع نابسامان در بازار محصولات غذایی را عدم اجرای
#قانون_تمرکز و مقاومت رئیس جمهور در مقابل اجرای مدیریت واحد تولید و بازرگانی در بخش کشاورزی عنوان کرد.
⭕️ مذاکره شد، مرغهارو پخش کن
🔻کاریکاتور/ بازی کثیفی که جریان قدرت طلب در کشور به راه انداخته تا سیطره خود بر قوه مجریه را از دست ندهد
🌀 داروی
#آلرگارد، استاپ سیویر، هنوز در داروخانههای قم نیست!!!
🔻 جناب دکتر غدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم چرا داروی
#آلرگارد داروی مجرب در بهبود درمان کرونا در داروخانههای قم نیست؟!!!
🔻 جنابعالی و معاون محترم تان در جریان این دارو بودید و این دارو تمام مجوزات لازم از تولید و توزیع را از سازمان غذا و دارو کشور دریافت نموده است.
🔻 آیا متخصصان عفونی و مردم شریف قم، آگاهی لازم از این دارو مجرب و اثرگذار درمانی دارند؟!!
🔻لازم بذکر است داروی استاپ سیویر با نام جدید
#آلرگارد جز چهار دارو با پایه مواد اصلی گیاهی است که از سوی وزرات بهداشت در آبان ۱۳۹۹ اعلام رسانه ای شد و اثر بخشی فوقالعاده این دارو در بهبود بیماران کرونایی به اثبات رسیده است و این داروی استراتژیک نقش مهمی در مهار کرونا دارد و بسیاری از بیماران بدون مراجعه به بیمارستان فقط با تجویز دارو از سوی پزشک در منزل درمان خواهند شد.
🔥 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌
https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
⛔️
#روحانی: چرا درباره موفقیتهای دولت فیلم درست نمیکنید؟!
🔴پیشنهاد مردم در توییتر برای اسم فیلم
🔸زیر درخت گلابی
🔹"جاسوس خانه ی پیران"
🔸رقصنده با گرگ
🔹مغز های کوچک غربزده
🔸تقریبا هیچ
🔹بوی پیراهن بایدن
🔸ارباب وعدهها
🔹نابود گر ۸
🔸توی صف مرغ
🔹به امید برجام بدون فرجام
🔸مدرسه پیرمرد ها
🔹قفل سازان
🔸سال های سیاه
🔹جیب برها به بهشت نمی روند
🔸جدایی کری از ظریف
#سید_امیر_حسینی
#آنتی_سکولار
#انتخابات
#گاندو
🚨سه اختلاف اصلی ایران و آمریکا در مذاکرات وین
🔹خبرها حکایت از آن دارد که ایران و آمریکا در نشست وین بر سر سه مساله اختلاف نظر دارند.
🔹ایران و آمریکا در وین در دو هتل جداگانه به فاصله ٥ دقیقه از یکدیگر از طریق میانجیگران اروپایی به تبادل نظر پرداختند؛ تیم ایرانی به ریاست عراقچی در گرند هتل وین در نشست کمیسیون مشترک برجام حضور یافت و تیم امریکایی به ریاست رابرت مالی و همراهی ریچار نفیو در هتل لوکس دیگر. اگرچه این گفت و گو به نتایجی ختم شده است ولی از لابلای خطوط خبری می توان حدس زد که فاصله میان ایران و آمریکا در مورد احیای برجام بسیار بیشتر از ٥ دقیقه اختلاف محل اقامتشان است.
🔹این نشست یک نتیجه ملموس داشته است؛ «تشکیل دو کارگروه برای تهیه یک نقشه راه برای بازگشت طرفین به برجام.»
وظیفه یک کارگروه چگونگی تعلیق تحریم های شدید آمریکا علیه ایران است و مسوولیت کارگروه دیگر چگونگی بازگشت ایران به تعهدات هسته ای سال ٢٠١٥ و محدودسازی برنامه هسته ای.
🔹اما وقتی سخن از نقشه راه به میان می آید و کارشناسان قرار است بر سر اختلافات پیرامون آن به بحث بنشینند؛ یعنی کماکان تفاوت دیدگاهها با سیرت سیاسی و البته صورت فنی ادامه دارد.به عبارت دیگر هنوز فاصله زیادی وجود دارد تا طرفین در مورد جدول زمانی بازگشت به تعهدات با یکدیگر مذاکره کنند.
اما اختلافات سیاسی چیست؟
🔹خیلی روشن است مالی می گوید اصرار بر لغو تحریم ها پیش از بازگشت به برجام به معنای آن است که ایران در وعده بازگشت به برجام جدی نیست؛در مقابل عراقچی هم تاکید می کند که ما اقدامات خودمان را بعد از آنکه آمریکایی ها تحریم ها را لغو کردند و ما راستی آزمایی کردیم،صورت خواهیم داد.
🔹اما اختلاف دوم در مورد گام ها یا گام همزمان طرفین برای بازگشت به تعهداتشان است؛ به نظر می رسد این گفت و گوها به نتیجه روشنی در این مورد نیز نرسیده است؛تنها نقطه اشتراک طرفین همزمان بودن است ولی داستان گام و گام ها ادامه دارد.
🔹اختلاف سوم با فرض اینکه ایران به طرح گامهای آمریکا و اروپا رضایت دهد؛ این است که گام اول چه باشد. در اینجا هم توقعات آمریکا حداکثری است یعنی خواستار لغو غنی سازی ٢٠درصد در ازای آزادسازی اموال بلوکه شدن ایران در بانک های خارجی است.
🔹حال با در نظرگرفتن این اختلافات اصولی، دو کارگروه کارشناسی قدرت مانور محدودی خواهند داشت؛ چرا که این مسائل بنیادین ابتدا باید در سطح عالی تر حل و فصل شود و سپس در جزئیات کارگروهها وارد عمل شوند. تجربه نشان داده است که کارشناسان در شرایطی که اختلافات سیاسی حل نشده باقی مانده است،نمی توانند کار چندانی از پیش ببرند.
🔹اگر چه هم آمریکا و هم ایران