🌶️آشپزی درخانہ🌶️
بستنی مواد لازم: شیر ۳ پیمانه شکر ۱۱ ق غ نشاسته ذرت ۶ ق غ بستنی کیلویی کاکائویی ۲۰۰ گرم پودر کاکائو به مقدار لازم وانیل نوک ق چ خامه صبحانه یک بسته پودر ژلاتین ۳ ق غ سرخالی طرز تهیه : ابتدا شیر و شکر و پودر کاکائو و بستنی و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و مدام هم بزنید تا موادتون غلیظ و یکدست بشه . وقتی مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه . وقتی خنک شد بهش خامه و وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید داخل یخچال حدود ۵ الی ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه . تزیین دسر: برای تزیین دسر ژله بستنی آلوورا درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قالب زدم و ب دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ب دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️