#دسر بستنی
مواد لازم:
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱۱ ق غ
نشاسته ذرت ۶ ق غ
بستنی کیلویی کاکائویی ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو به مقدار لازم
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه یک بسته
پودر ژلاتین ۳ ق غ سرخالی
طرز تهیه :
ابتدا شیر و شکر و پودر کاکائو و بستنی و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و مدام هم بزنید تا موادتون غلیظ و یکدست بشه . وقتی مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه . وقتی خنک شد بهش خامه و وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید داخل یخچال حدود ۵ الی ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه .
تزیین دسر:
برای تزیین دسر ژله بستنی آلوورا درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قالب زدم و ب دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ب دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️