#_مینی_برگر_با_پیاز_پنیری
مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ همزده
¾ پیمانه خرده های نان باگت
یک قاشق چایخوری ادویه استیک
680 گرم گوشت چرخکرده
نمک
فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری کره
دو عد پیاز شیرین بزرگ
یک قاشق چایخوری آویشن تازه
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه پنیر گودا دودی
12 عدد نان همبرگر کوچک
✍طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان و ادویه استیک را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت ها را در دست به 12 چانه کوچک شکل دهید. سطح آنها را ضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید.
2. توری کباب پز را با قلم مو چرب کنید. کباب پز را روشن کنید و مینی برگرها را 8 تا 10 دقیقه گریل کنید.
3. سپس، در تابه بزرگی کره بریزید و با حرارت ملایم آن را آب کنید. پیاز، آویشن و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. آنها را 13 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس پنیر را اضافه کنید و تا زمانی حرارت دهید که آب شوند.
4. برگرها را داخل نان بگذارید و سس پیاز پنیری را روی آن بریزید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️