🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅ سمبوسه سوخاری 😋 ✍ مواد لازم: 1 عدد نون لواش 5 ورق کالباس یا ژامبون دلخواه 5 ورق پنیر_ورقه_ای (چدار، گودا، موزارلا... اگه کشدار باشه جذاب تره!) 1 عدد تخم مرغ مقداری پودر سوخاری طلایی مقداری روغن سرخ کردنی 🍜 طرز تهیه: اول نون ها رو مستطیلی برش زدم بعد روی هرنون، طبق شکل، 2 ورق پنیر و 2 ورق ژامبون، به صورت یکی درمیون گذاشتم. میتونید اول و آخرِ کار، پنیر بزارید که مواد خوب به نون بچسبه، میتونید لایه های پنیر رو 3 تا کنید که خفن تر هم بشه. بعد مثل فیلم سمبوسه رو بپبچید و آخرش، لبه ی بالای نون رو به سمت داخل تا کنید. قبلا فیلمشو تو استوری گذاشتم، الان هم تو هایلایت هستش. تو کانال تلگرامم فیلم های دو مدل پیچیدن سمبوسه رو گذاشتم. بعد سمبوسه ی آماده رو توی ترکیب تخم مرغ زده شده و کمی شیر بزنید و دوطرفش رو خوب آغشته کنید بعد توی پودر سوخاری بزنید و بعد هم تو تابه، سرخ کنید. بعد که دو طرفش طلایی شد، روی دستمال بزارید که روغن اضافش جذب دستمال بشه و بعد همراه سس های دلخواه میل کنید. وااای آدمو داغون میکنه! نون سرخکرده خودش خوشمزه هست حالا سوخاری هم شده باشه، با یه عالمه پنیر مداب که از اون لابه لاها میزنه بیرون... وای محشره. میتونید به جای ژامبون سالم سازی کنید و مثلا تیکه های ریز مرغ پخته رو بریزید. توی نون میتونید کمی سس گوجه هم بمالید بعد لایه ها رو بچینید . @khane_ashpazzi