#پاستیل_زنجبیلی 😋 ۲۰۰گرم زنجبیل تازه ۳قاشق غذا خوری نشاسته ۴قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک لیوان عسل 🔸زنجبیل تازه رو بارنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه مثل فرنی غلیظ بشه بعدته سینی سلیفون کشیده ومواد روتوش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم ومن تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش بره ویه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه پاستیل زنحبیلی ما امادس نوش جونتون این پاستیل طعمش کمی تنده ولی با چایی عالی میشه وپر خاصیته @khane_ashpazzi