قیمه برای من صدای جلز و ولز سرخ شدن سیب زمینی ها و پیچیدن عطر پرهیاهوی زعفران و دارچین است... مرا به یاد یک مهمانی خودمانی ظهر جمعه می اندازد ،یاد صدای بشقاب ها و قاشق ها و خنده هایی سرخوش.....❤ چندتا نکته که من به کار میبرم برای درست کردن قیمه: _برای شفاف و خوشرنگ بودن خورشت، از همون اول رب گوجه رو خوب با گوشت قیمه ای خرد شده و پیاز تفت میدم و به جای پودر دارچین یه چوب دارچین میندازم و آخرش هم درمیارمش( در اخر کمی پودر دارچینم میریزم) . _برای عطر قیمه از زعفرون فراوون ،کمی پودر هل( در آخر) استفاده می کنم . _برای ترشی خورشت از آبغوره و لیمو عمانی استفاده میکنم . _لپه رو که از قبل نیم پز کردم، به همراه گوشت و پیاز تفت میدم این باعث میشه لپه له نشه _سیب زمینی هارو هم اول حدود یک تا دو دقیقه( بسته به ضخامتی که خلالیشون کردین) با آب و کمی نمک میپزم و بعد ابکش میکنم و آبش که رفت سرخ میکنم،اینجوری یک دست سرخ میشن و نرم نمیشن،آخرای سرخ شدنش کمی زعفرون سابیده میریزم تو سیب زمینی ها که خوشرنگ و خوشمزه تر بشه ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️