این مدلی مرغ درست کنین عالی میشه حتما امتحان کنین
#مرغ_سوخاری _بدون_فر
۱ عدد جوجه کمتر از یک کیلو با پوست
خلال دندان
یک کاسه ماست
۲ عدد فلفل سبز
برگ بو
جعفری
۲ تکه زنجبیل
۱ عدد چوب دارچین
۱ عدد بادیان
میخک
هل
سیر
نمک
برای سرخ کردن:
۵ عدد تخم مرغ
۲ لیوان آرد سوخاری
۲ لیوان سمولینا یا میتونین آرد سفید بریزین
پاپریکا
فلفل
کنجد
نمک
ابتدا مرغ رو تمیز میشوریم و قسمت های اضافه رو جدا میکنیم و داخل شکم رو کاملا تمیز کرده ، داخل مرغ خلال دندان قرار میدیم و ماست سفت میریزیم و میذاریم یک الی دوساعت یخچال بمونه، به آب جوشیده،فلفل و برگ بو و جعفری و زنجبیل و دارچین و بادیان و میخک و هل و سیر و نمک اضافه میکنیم و میذاریم یکربع بمونه و بعد روی مرغمون وقتی هنوز داغه میریزیم و بعد نیم ساعت خارج میکنیم مرغ رو، تخم مرغهارو باهم مخلوط میکنیم و آرد سوخاری و سمولینا و پاپریکا و فلفل و نمک و کنجد رو مخلوط و مرغ رو داخل تخم مرغ و مواد آردی میزنیم و در روغن داغ شناور(روغن باید انقدر باشه که مرغ درونش شناور شه) با حرارت خیلی کم از دو طرف سرخ میکنیم
نوووش جاان 😋(اگر دوست داشتید مرغ کاملا سرخ شود می توانید مرغ را از روغن خارج کنید و در سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بگذارید در فر تا سرخ شود. )
Translate:
@ashpazironi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️