این مدلی مرغ درست کنین عالی میشه حتما امتحان کنین _بدون_فر ۱ عدد جوجه کمتر از یک کیلو با پوست خلال دندان یک کاسه ماست ۲ عدد فلفل سبز برگ بو جعفری ۲ تکه زنجبیل ۱ عدد چوب دارچین ۱ عدد بادیان میخک هل سیر نمک برای سرخ کردن: ۵ عدد تخم مرغ ۲ لیوان آرد سوخاری ۲ لیوان سمولینا یا میتونین آرد سفید بریزین پاپریکا فلفل کنجد نمک ابتدا مرغ رو تمیز میشوریم و قسمت های اضافه رو جدا میکنیم و داخل شکم رو کاملا تمیز کرده ، داخل مرغ خلال دندان قرار میدیم و ماست سفت میریزیم و میذاریم یک الی دوساعت یخچال بمونه، به آب جوشیده،فلفل و برگ بو و جعفری و زنجبیل و دارچین و بادیان و میخک و هل و سیر و نمک اضافه میکنیم و میذاریم یکربع بمونه و بعد روی مرغمون وقتی هنوز داغه میریزیم و بعد نیم ساعت خارج میکنیم مرغ رو، تخم مرغهارو باهم مخلوط میکنیم و آرد سوخاری و سمولینا و پاپریکا و فلفل و نمک و کنجد رو مخلوط و مرغ رو داخل تخم مرغ و مواد آردی میزنیم و در روغن داغ شناور(روغن باید انقدر باشه که مرغ درونش شناور شه) با حرارت خیلی کم از دو طرف سرخ میکنیم نوووش جاان 😋(اگر دوست داشتید مرغ کاملا سرخ شود می توانید مرغ را از روغن خارج کنید و در سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بگذارید در فر تا سرخ شود. ) Translate: @ashpazironi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️