🌶️آشپزی درخانہ🌶️
آلبالو ۱کیلو شکر ۱کیلو و۲۰۰گرم من این مقداررو که گفتم شما به نسبت هرکیلو برای آلبالوهاتون به این شکل حساب کنید البته اگر دوست دارین شربت آلبالو بیشترداشته باشین اولین کاری که میکنیم هسته آلبالوهارو گرفته بعد توی ظرفی مناسب یواش یواش ریخته ومابینش شکر میریزیم‌به مدت ۲۴ساعت توی یخچال گذاشته تاخوب آب بندازه بعد توی یک ظرف استیل یاروحی ویامسی که بهترین گزینه هابرای درست کردن مرباهستن میریزم وحدود نیم ساعت روی شعله متوسط گذاشته تا شروع به جوشیدن وغلیظ شدن کنه باید مرتب سرکشی کنید تا مربا سرریزنشه حتما کف روی مرباآلبالو رو بگیرین بعداز تایم گفته شده شعله رو خاموش کرده ومیزاریم کاملا سرد بشه من برای راحتی کار مربارو صاف میکنم آلبالوهارو توی ظرفهای مورد نظرمیریزیم وبعدشربت رو به مقداری که لازمه بهش اضافه میکنم این کاربرای جداکردن شربت راحته ودر آخرشربت رو درون شیشه ریخته ودر جایی خنک به مدت ۱تا۲سال نگهداری می کنم‌ نکته علت خوش رنگ شدن مرباوشربت فقط تایم کمه هرچه بیشتربجوشه رنگش تیره ترمیشه 😉ازظروفی که گفتم استفاده کنید بازاینم توی خوش رنگ بودنش خیلی تاثیر داره @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید